Sommarkollo 6-18 augusti i Jordbro Kultur- och Föreningshus

Under sommaren 2018 kommer JVO att anordna verksamhet som riktar sig till barn och unga 7-15 år. Det blir aktiviteter de två sista veckorna av sommarlovet med konst, musik och dans med barn och unga i Jordbro Centrum.

Anmäl dig här! Senast den 15 juni!

Konstkollo 6-10 augusti 10.00-15.00

Vi skapar ett gemensamt konstverk i mosaik tillsammans med konstnären Daniel Pulido ifrån Colombia/Nicaragua. Vi får lära oss mosaikteknik och jobbar med andra skapande övningar utifrån mytologi och platsen Jordbro. Detta kombineras med utflykter i området, bad om vädret tillåter och lekar.

Barnen får lunch och mellis.

Dans- och musikkollo 15-18 augusti  10.00-15.00

Vill du prova att sjunga, dansa, spela musik och skapa en invigningsshow till det nya konstverket som skapas under ledning av konstnären Daniel Pulido i Jordbro i sommar? Då är det här rätt kollo för dig. På kollot får du prova de olika uttryckssätten tillsammans med erfarna pedagoger och verksamma scenkonstnärer. Vi jobbar tillsammans fram en föreställning under fyra dagar. Möjlighet finns också att vara med och arbeta på konstverket. Lunch och fika ingår varje dag.

Pedagoger:

  • Daniel Pulido – Konstnär och bildpedagog ifrån Colombia som arbetar med muralmåleri och mosaik.
  • Louise Kvarby – Dansare, koreograf, filmare och producent. Utbildad vid Danshögskolan, Balettakademin och Akademin Valand.
  • Pipsa Poukka – Dansare/kostymör. Verksam vid Fryshusets gymnasium som lärare i dans och estetiska ämnen. Utbildad vid Danshögskolan och Balettakademin.
  • Anki Wallgren – Sång/röst pedagog, musiker/låtskrivare.
  • Annika Koskinen – Dansare/koreograf. Danspedagog med inriktning mot orientalisk dans. Utbildad vid Danshögskolan.
  • Michael Vinsa –frilansmusiker med 30-årig erfarenhet som multi-instrumentalist. Musikaliskt ansvarig/konstnärlig ledare i Jordbro VärldsOrkester.
  • Christer Blum – Ljud och ljustekniker med 30-årig branchvana. Fotograf och filmare.

Avslutande föreställning och invigning av konstverket är lördag den 18e augusti kl. 15.00.

Vid frågor hör av dig till Louise Kvarby på tel. nr. 0709-820020 eller skicka ett mejl till info@jordbrovarldsorkester.se

Anmäl dig här! Senast den 15 juni!