– En nycirkusföreställning med ekvilibristisk akrobatik, nyskriven musik, utmanande dans och en berättelse som berör

Ladda ner:
UtbudsbladRaiderMedverkande

På andra sidan av floden tycks det ständigt bjudas till fest. Vem kan ta sig dit? Vem blir kvar på stranden? Och är det verkligen en fest som alla är bjudna till som pågår? Kanske är allt en illusion. Kanske är det bättre att tillsammans med sina vänner göra en egen fest.

Med musik, dans och akrobatik berättas historien om två barn som inte kan ta sig över floden, de får hjälp av drakarna-akrobaterna och lär sig att bemästra akrobatik trots sin ringa ålder. I akrobatiken är det tillit, samarbete, solidaritet och kärlek som är ledorden.

Föreställningen ”Mito and The Kingdom of Dragons” är en samproduktion mellan svenska Jordbro VärldsOrkester och de legendariska strandakrobaterna i Larache vid Atlantkusten i norra Marocko.

Föreställningen fick stående ovationer vid premiären i Al Fath borgen i Larache den 28 juni 2019 och spelade tre fullsatta föreställningar 28-30/6-2019, med totalt 2700 personer i publiken.

Nu erbjuder vi denna fantastiska föreställning till den svenska publiken.
Föreställningen går att boka den 1-30 augusti 2020.

För mer info och bokning kontakta Louise Kvarby, koreograf och konstnärlig ledning
louise@transforma.se telefon: 0709-82002 eller Göran Lidbrink, producent för projektet goran.lidbrink@telia.com telefon: 073-9090236

FAKTA:
Längd på föreställningen: 45 min
Spelyta: 10 x 10 m
Underlag: Akrobatik-matta
Antal medverkande på scen: 11 scenkonstnärer och 6 musiker totalt 17 medverkande
Målgrupp: Familj – alla åldrar
(se mera detaljer om tekniska förutsättningar i bifogad raider)

Ladda ner:
UtbudsbladRaiderMedverkande